Kërkohet kamarier/e 18 views

Kërkohet kamarier/e për lokal!

Kandidatet duhet të ken eksperience të mëparshme dhe të ken plane afatgjate!

Puna ështe me turne,08:00-15:00,15:00-22:00.

Lokali ështe i qetë dhe me klientele të zgjedhur!

Adresa:Liqeni , Tiranë

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim