Kerkohet inxhinier ndertimi ne Tirane 121 views

Job Expired

Kerkohen kandidate per pozicionin Inxhinier ndertimi per kompanine Valona Konstruksion

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

Te kete perfunduar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit studimet ne nivelin Master.
Te jete i paisur me Licence ne ndertim.
Eksperienca e meparshme ne zbatim kriter i domosdoshem.
Mosha 28-55 vjec.
Të jetë i disponueshëm të levizë nga Tirana në Durrës dhe anasjelltas.
Leje drejtim automjeti.

Te gjithe kandidatet e interesuar per kete pozicion duhet te dergojne Cv e tyre ne adresen e e –mail si me poshte: hr.valonaconstruction@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Uji i Ftohte
  • Profili Hoteleri