Kerkohet GENERAL MANAGER & Broker, Agjent, Team Leader, Retention ne FOREX – Greqisht | Gjermanisht (Blloku) 168 views

Job Expired

ZMART COMPANY kerkon Broker, Agjent, Team Leader, Retention ne FOREX në gjuhët Greqisht dhe Gjermanisht

Kriteret qe duhet te plotesoje aplikuesi:

  • Aftesi te mira komunikuese dhe te jete i/e afte qe te punoje ne grup.
  • Disponibilitet per te punuar Full time: orari 10:00 me 19:00
  • Energji dhe vullnet per te fituar sa me shume te ardhura mujore
  • Niveli i gjuhes ne komunikim minimum B2

Ofrohet:
* Pagat dhe bonuset me te mira ne treg duke filluar nga 600 Euro e lart
(Broker deri ne 600 euro; Agjent mbi 600 euro; Team Leader baza 1000 euro + bonuse; Retention perqindjet me te larta ne treg )
* Ambient pune komod dhe staf motivues
* Mundesi rritje ne karriere

Kerkohet 1 GENERAL MANAGER
Kandidatet duhet te kene:
– Përvojë të mëparshme në menaxhim call center (FOREX) jo më pak se 1 vit
– Aftësi drejtuese, udhëheqëse, organizative dhe vendimmarrëse
– Integritet dhe besueshmëri profesionale
– Përgjegjshmëri dhe qëndrim korrekt me stafin
– Të ketë fleksibilitet në orarin e punës
– Të ketë njohuri të mira të një gjuhe të huaj

Ofrojme:
– Kontrate pune te rregullt
– Ambjent komfort ne qender te qytetit
– Bonuse te kenaqshme ne baze te objektivave
– Mundesi rritje ne karriere
– Trajnime te shpeshta
– Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar

Adresa: Zona e Bllokut, Tirane
Tel.: 0694678300 || 0697005573
Personat e interesuar te dergojne CV ne email: rekrutime.zmart@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Zona e Bllokut, Tirane
  • Tel/Mob 0694678300, 0697005573
  • Profili Call Center