Kerkohet Farmaciste, puna 5 ore, paga 40 000- 50 000 Leke, Astiri 91 views1 application

Job Expired
Kerkohet Farmaciste, puna 5 ore, paga 40 000- 50 000 Leke, Astiri

Kerkohet:
✅Te kete perfunduar studimet ne profilin perkates
✅Te kete minimumi 1 vit eksperience
✅Te jene e sjellshme dhe bashkepunuese

Ofrohet:
✅Paga 40 000 – 50 000 Leke
✅Orari 15.30-20.30

📍Adresa: Astir, 50 m larg Hotel Roland

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 202 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim