Kërkohet dado në Zvicer 43 views

Kërkohet dado në Zvicer
Kërkohet nje dado e dashur me fëmijet dhe e qete!
Mosha:25-50 vjeçe!
Ofrohen biletat e udhetimit, një dhome personale,jetesa dhe pagesa mujore!

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim