Kërkohet dado në Zvicer 47 views1 application

Job Expired

Kërkohet dado në Zvicer për punësim sezonal!

Dado duhet të jet e dashur me fëmijët!

Mosha:25-50 vjeçe!

Familja ështe shqiptare!

Ofrohen biletat e udhetimit, një dhome personale,jetesa për 3 muaj dhe pagesa mujore.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim