Kërkohet dado në Zvicer 56 views

Kërkohet dado në Zvicer!

Dado duhet të ket eksperience me fëmijët, të jet e dashur dhe e sjellshme!

Mosha:25-50 vjeçe!

Ofrohen :Biletat e udhetimit, nje dhome personale, jetesa për 3 muaj dhe pagesa mujore.

Familja eshte shqiptare!

Punësim i menjëhershem

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim