Kerkohet Content Writer per nje dyqan veshjesh, paga 45 000 leke bruto dhe bonuse deri ne 30 000 leke, Kryqezimi i Sharres. 54 views

Kerkohet Content Writer per nje dyqan veshjesh, paga 45 000 leke bruto dhe bonuse deri ne 30 000 leke, Kryqezimi i Sharres.

Pershkrim pune:

✔️Te njohe ne afersi produktin dhe te tejkaloje mesazhin perfundimtar tek audienca specifike me permbajtje specifike.
✔️Te kontribuoje ne krijimi e strategjive per publikimin ne mediat sociale, postimet në Instagram/Facebook/Tik Tok/Linkedin/ Youtube/ Pinterest
✔️Pergjegjes per krijimin me permbajtje specifike per secilen plaftorme
✔️Ide per Video-Foto marketing
✔️Asistimi i ideve per procesion e puneve ditore
✔️Ndjekja e projekteve ne caktuara strategjike
✔️Krijimi dhe survejimi i google ads dhe promocioneve

Kriteret:

 • Eksperience ne menaxhim i rrjeteve sociale
 • Perdorimi i programeve mbi publikimin
 • Perdorimi i Canva, Crello, Business Suit etj
 • Te jete e hapur per rritje dhe deshire per te performuar
 • Ofrohet:
 • Page 45.000 Bruto
 • Bonuse deri ne 30.000 leke
 • Mundesi per rritje.
 • Pushime 2 jave ne vit.
 • Nje jave i pari 8:00 – 16 :00
 • Nje jave i dyti nga shtepia 16:00 – 22:00
 • Nje dite ne jave pushim (Rotacion).

📍 Adresa: Kryqezimi i Sharres

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 366 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
 • Tel/Mob 0692751730
 • Profili Konsulence, Punesim