Kërkohet back office 87 views3 applications

Kerkohet nje back office!
Kriteret:
Duhet te ket eksperience te meparshme si back office,data entry.
Duhet te zotreroj italishten nivel mesatar!
Kerkohet nje person i shkathet me kompjutrin dhe te ket plane afatgjate.
Fushata:Telecom italia

Orari:12:00-20:00

Pagesa baze + bonuse
Adresa:Rruga e Dibres.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim