Kerkohet Avokat per zyre ligjore, Ortakeri, Pallatet Malezjani 57 views

Kerkohet Avokat per zyre ligjore, Ortakeri, Pallatet Malezjani.

Kriteret:

đŸ”·Me ekperience pune ne hartimin e kontratave.
đŸ”·Te jete I pajisur me licensen e avokatit.
đŸ”·Te zoteroje nje gjuhe te huaj ne nivel professional
đŸ”·Pagesa 50:50, ortakeri.
đŸ”·Orare fleksibel.

📍 Adresa: Pallatet Malezjani

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 352 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim