Kerkohet Asistente Zyre per turnin e dyte paga 50.000 leke nga e hena ne te shtune mbrapa harry fultz Tirane 176 views

Kerkohet: Asistente Zyre

Mosha :24-30 vjece
Aftesite:Te dije te perdor Exel,Word,
Kompetencat: Te jete e komunikueshme, te dije te perballoj marredhenien me klientet,e folura standarte dhe te jete afatgjate ne kete pozicion.
Preferohet te jete pa angazhime.
Paga: 50,000 leke

Orari : Nga e hena ne te shtune, Turni 2 13:00- 21:00

Kushte shume te mira pune

Adresa: Rruga Panorama mbrapa institucionit Harry Fultz Tirane

Kandidatet te paraqesin CV te tyre ne whatsapp +355 68 392 2220

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 137 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim