Kërkohet asistente e burimeve njerzore! 99 views3 applications

Kërkohet asistente e burimeve njerzore!

Preferohet me eksperience të mëparshme në kete fushë!

Detyrat:Publikimi i njoftimeve të punës!

Intervistat dhe vlersimi i aplikimeve!

Orari:10:00-19:00, e hene-e premte!

Kandidatet e interesuar mund të dërgojn CV në What’s apps.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 45 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim