Kërkohet Asistent kameraman/fotograf 759 views7 applications

Digital Creative Studio ofron vend të lirë pune për asistent kameraman si dhe fotograf. Personat të cilët duan të aplikojnë për asistent kameraman/fotograf mund të kontaktojnë në numrin e cel: 0682565555 ose whatsapp.
Puna nuk është orar me kohë të plotë por në bazë të projekteve intensive (freelancer).
Për çdo paqartësi mund të lini të dhënat tuaja si dhe CV në emailin: digitalcreative.al@gmail.com, ose të kontaktoni në numrin e shënuar më sipër.

Only candidates can apply for this job.