Kerkohet Arketare 141 views

Kerkohet Arketare
Millocolor Sh.p.k

Me nje eksperience rreth 30 vjecare ne treg ne import-eksport te bojrave per makina, industri, mobileri
dhe ne shitjen e makinerive dhe pajisjeve te punes kerkon te punesoje Arketare ku si detyre do te kete dhe faturimet.

Kandidatet preferohen te kene kualifikimet e meposhtme:

-Te kene arsim te larte me profil ekonomik.
-Te kene njohuri te paketes Office.
-Te kene njohuri ne programin Financa 5.

Kushtet qe ofrohen:

-Puna eshte me orar te plote.
-Paga Bruto 74011 leke te reja.
-Paga Neto 60000 leke te reja.
-Transporti ofrohet nga kompania.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 8, perballe City Park.

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e emailit: info@millocolor.com ose ne numrin e tel: +355 68 207 1929

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti