Kerkohen shofere per TAXI! 160 views

Kerkohen shofere ne tregun e sherbimive taksi ne Shqiperi.
Kandidati, duhet te posedoje lejen e klasit “D” te drejtimit si dhe deshmine e taksistit.
Preferohet te ketë njohuri komunikimi ne gjuhet e huaja italisht/anglisht (nuk eshte e domosdoshme).
Pagesa eshte nder me te kenaqeshmet, ne treg ne raport 40% te xhiros.

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne me sms ne whatsapp
ose ne telefon ne nr: +355 68 525 6101.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë