Kerkohen Retention dhe Broker ne gjuhen spanjolle tek Kompleksi Delijorgji 36 views

Call Center
Kerkon:

•Retention
•Broker
(Gjuha Spanjisht)

Pagat me te mira ne treg
Bonuse Javore
Bonuse Mujore
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane Kompleksi Delijorgji
Kontaktoni: Telefon/Whatssap 0684149738

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim