Kerkohen punetore/ M/ per Fabriken e Polisterolit ne Fush Preze 37 views

Kerkohen punetore/ M/ per Fabriken e Polisterolit ne Fush Preze
Te jene punetore
Preferohen punonjes rreth zones se Vores
Ne qofte se jane ne Tirane , transporti eshte nga kompania
Puna mesohet ne fabrike
Mosha deri 40 vjec
Paga e kenaqshme

cel. 0689026835

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim