Kerkohen: Punetore krahu per ne ITALI, GJERMANI dhe HOLLANDE 91 views2 applications

Job Expired

Kerkohen punetore per ne ITALI GJERMANI dhe HOLLANDE

(5) punetore qe te dine te perdorin aviator elektrik ne kantierin e Grosettos (Itali)
(5) punetore qe te dine te perdorin aviator elektrik ne (Gjermani)
(5) punetore qe te dine te perdorin aviator elektrik ne Hollande

Nje grup me 5 veta punetor ndertimi per pune ristrukturimi fabrikatesh ne Rome

Ofrohen kushte te mira pune dhe pages e kenaqeshme
Te interesuartit te na shkruajne ne : recruitment1alb@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania