Kerkohen operatore telefonike per fushaten dental tourism – anglisht – italisht (full time / part time) 65 views4 applications

Fly and smile kompania me e re ne treg kerkon per fushaten Dental Tourism:
Operatore telefonik per gjuhet:

  1. anglisht
  2. italisht

paga teper konkuruese

  1. full time
  2. part time

Oret e punes i zgjidhni ju.
Eksperienca e meparshme ne call center dhe ne fushen e turizmit dentar perben prioritet.
Per informacione me te detajuara kontaktoni:
1. 0689011005
2. 0699106190 ose dergoni cv ne:
info@flyandsmile-clinic.co.uk

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Call Center