Kërkohen operatore telefonik ! 120 views6 applications

Jemi në kërkim të operatoreve telefonik në gjuhën angleze, spanjolle, greke, italiane dhe franceze.

Me ose pa eksperience të mëparshme!

Orari:10:00-19:00,fundjava pushim!

Ofrojmë pagese bazë +bonuse të kënaqshme!

Bonuse ditore,javore.

Trajnime të vazhdueshme, ambjente komode!

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 39 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim