Kerkohen operatore per gjuhen spanjolle, gjermane dhe italiane – Durres 29 views

Kerkohen operatore per gjuhen spanjollegjermane dhe italiane ne Durres

Po kerkojme operatore telefonike me ose pa ekspeprience
me njohuri te mire ne nje nga gjuhet e mesiperme !
Ofrojme:
– Orar full time
– Pagse baze duke filluar nga 600 euro
dhe bonuse te larta ditore, javore dhe mujore duke filluar minimalisht nga 100 euro per kontrate
– Trajnime per personat pa ekspeprience si dhe per ata qe synojne te arrijne me teper
– Ambient komod dhe bashkohor

Na kontaktoni ne email : recruitagora@gmail.com
ne Whatsapp ose duke telefonuar ne numrin 0696639728
Bulevardi Dyrrah , Durres

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center