Kerkohen operatore per gjuhen Greke 158 views

Prosper Sales kerkon operatore te gjuhes Greke.

Nese jeni njohes i mire i gjuhes dhe keni eksperience shfrytezojeni potencialin qe ju keni duke u bere pjese e Prosper Sales.

Ne ju ofrojme:

  • Kushte shume te mira pune
  • Ambient teper miqesor e komod per te punuar
  • Kontrate te rregullt pune
  • Mundesi rritjeje profesionale
  • Page baze e bonuset me te larta e konkuruese ne tregun e punes

 

Dergoni cv tuaja ne adresen tone te e-mailit: hr.prospersale@gmail.com
ose telefononi ne nr tone te kontaktit: 0694496372

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Siri Kodra, HYRJA 1