Kërkohen operatorë në gjuhën Greke, Part Time (4 ore) / Full Time , me ose pa eksperiencë të mëparshme në call center!!! 52 views

Kompania Digi-Marketing e specializuar në fushata të ndryshme si inbound ashtu dhe outbound,
po hap zyrat e saj të reja në Tiranë dhe është në kërkim të operatorëve në gjuhën greke.

Aplikantët duhet të kenë karakteristikat e mëposhtme:

 • Njohuri të mira të gjuhes greke; (mesatare e sipër)
 • Aftësi të mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
 • Me ose pa eksperiencë në call centër

Ofrojmë:

 • Sistem pagese me orë
 • Ofrohen bonuse extra në bazë të performances
 • Fleksibilitet në orar; part time ose full time
 • Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit Shqipëtar
 • Staf profesional dhe ambiente bashkëkohore
 • Trajnime të vazhdueshme
 • Mundësi rritje profesionale brenda kompanisë

*Kandidatët duhet të kenë minimalisht nivel mesatar të gjuhës Greke.
Intervista e pare realizohet në Tirane, intervista e dyte kryhet online nga partnerët tanë ne Greqi.

Nëse po kërkon një vend pune stabël dhe të maksimizosh të ardhurat mujore, na dergoni CV::
Email : digi.marketing.al@gmail.com
Tel/Whatsapp : 068 22 33 444

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014
Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center