Kerkohen operatore INBOUND Sherbim klienti ne gjuhen Italiane 59 views1 application

Fushata eshte inbound – Sherbim Klienti
Personat e interesuar duhet:
Të zotërojnë gjuhën italiane Niveli B1-C1.
Të jenë me ose pa eksperiencë.
Të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale.
Të kenë motivim dhe dëshirë për rritje profesionale.
Të kenë disponibilitet për të punuar

Ofrojmë:
Kontratë pune të rregullt me kontribute të paguara nga ana jonë.
Paga të kënaqshme.
Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.
SUPER BONUSE

Na kontaktoni whatsapp

More Information

Apply for this job Apply via Facebook