Kerkohen operatore call center italisht, Baza 500 € ++ (Bllok) 65 views

Kompania e ndermjetesimit turistik me seli ne Tirane ne zonen e Bllokut
kerkon operatore call center per t’iu bashkuar ekipit te saj.
Kerkesat per aplikantin:
– Eksperiencë në sektorin e call center
– Njohuri të shkëlqyera të gjuhës italiane në të folur dhe në të shkruar
– njohuri bazë kompjuterike
Ne ofrojme:
paga bazë 500 euro + bonus.
Kontrate e rregullt sipas ligjit plus festat sipas kalendarit shqiptar.

Për informacione dhe aplikime në numrin: +447308288851

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center