Kërkohen operator telefonik! 85 views3 applications

Jeni në kërkim të një pune të re!
Zotëron një nga gjuhët e mëparshme!
Athere je në vëndin e duhur!
Kërkojme operatore telefonik në gjuhën greke,spanjolle, italiane dhe angleze.
Disponibiliteti part time/full time.
Me ose pa eksperience të mëparshme!
Ofrojmë pagese baze +bonuse.
Bonuse ditore,javore!
Ambjente komode dhe rinore!
Trajnime të vazhdueshme!
Adresa:Rruga e Barrikadave,Tiranë

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim