Kërkohen operator Luce e Gas, pagesa deri në 900€ 71 views

Estrella Sh.P.K në rritje te aktivitetit të saj me fushata të reja,
është në kërkim për Team Leader & Operator në gjuhën ITALIANE për fushatën Enel Energia

Pagesa nga 45,000Lekë baza + 20€/kontrata.
*Ofrohen bonuse javore dhe mujore extra ne baze te performances.
*Trajnim i vazhdueshem brenda edhe jashtë shtetit

Cel. : +355 68 397 2270
Email : hr@estrella.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Marketing