KERKOHEN OPERATOR INBOUND 85 views

Kerkohen Operator
OFROHET:
=> kontrate e rregullt pune
=> pagese me baze orare dhe bonus
=> munedesi pune nga zyra dhe shtepia
=> mundesi pune full dhe partime
KERKOHET
=> gjuha italiane e folur
=> njohje bazike e programeve kompjuterike
FUSHATA
=> CENTRALINO
=> MENAXHIM TE DHENASH

Cel. : 0697067069

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center