Kerkohen operator/e me eksperience pune ne recovery Italisht,Spanjisht dhe Gjermanisht. Full time nga e hena ne te premte paga 700 euro dhe % duke filluar nga 15% 53 views

Job Expired

Kerkohen Operatore me eksperience pune ne recovery!

Italisht, Spanjisht dhe Gjermanisht.

Full Time Hena – Premte!
10:00 – 19:00!
Ambjent pune komode, dinamike dhe sfiduese!
Live Leads + Hot Leads
Baza duke filluar nga 700 euro dhe % duke filluar nga 15% !

Adresa: Rruga Elbasanit, Prane Ambasades Amerikane!

Kontaktoni: 0692992644

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim