Kërkohen kamarier dhe kuzhinier 47 views

Job Expired

Kërkohen kamarier dhe kuzhinier në një restorant peshku në Tiranë.

Kandidatet duhet të ken eksperience në profesionin përkates.

Puna ështe 9 ore,1 ditë pushim

Pagesa :Në bazë të eksperiences së kandidatit.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 42 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim