Kerkohen Elektricist Ndihmes per kompani elektrike, paga 50 000 leke, puna ne terren Tirane dhe Durres. 68 views

Kerkohen Elektricist Ndihmes per kompani elektrike, paga 50 000 leke, puna ne terren Tirane dhe Durres.

Kriteret:

🔰Te jene me eksperience te mepareshme pune
🔰Te kene 1 vit eksperience minimumi.
🔰Te jene korrekt dhe te afte te permbushin detyrat e dhena.
🔰Te jene disponibel te punojne dhe ne Tirane dhe ne Durres

Ofrohet:

✔️Orari 07.00 – 15.30
✔️Punohet e Hene – e Shtune
✔️Paga 50 000 leke

📍 Adresa: Selia e kompanise ndodhet ne Durres

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim