Kerkohen Agjente Telefonike per gjuhen Gjermane dhe Spanjolle 33 views

Job Expired

Kerkojme agjente  telefonike ambicioze dhe me deshiren per te punuar , per tu bere pjese e kompanise sone.

Aplikantet kerkohen te jene njohes te mire te gjuhes gjermane dhe spanjolle.

Ofrohet ambjent komod, motivues dhe shperblyes.

Page baze dhe bonuse te larta sipas performances.

Kontrate pune sipas legjislacionit shqiptar.

Fundjava pushim.

More Information

  • This job has expired!