Kërkohen agjentë marketingu anglisht, remote 363 views13 applications

Job Expired

Ofrohet punë nga shtëpia!
Jemi në kërkim të agjentëve marketingu anglisht!
Puna ështe e panvarur ndaj kërkohet eksperience e mëparshme në call center!
Niveli i gjuhës mesatar!
Orari i punës:10:00-19:00, e hëne -e premte.
Ofrohet pagese baze dhe bonuse të kënaqshme!
Zyra punon me numra fresh!

Për më shumë info kontaktoni në what’s apps.

Për kandidatet nga rrethet intervistat zhvillohen nga Skype.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 40 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim