Kerkohen Agjent Shitje (Shitje Makina Online ne gjuhen italiane) 1386 views1 application

Auto1 Group është Lider në Europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura.

Për selinë e saj në Tiranë Auto1 Group po kërkon “Agjent Shitjesh Telefonik | Shitje Makina Online” (ne gjuhen italiane)

Detyrat:
• Te krijoje dhe menaxhoje nje portofol klientesh (shitje dhe kontakte nepermjet telefonit, email etj);
• Konsulence e vazhdueshme telefonike me klientet per te rritur shitjet dhe customer sadifaction;
• Kontakt me kliente qe jane te interesuar per produktin ose sherbimin qe i ofrojme (makinat)

Kerkesat:
• Përvoja e mëparshme në rolin e shitjes, mundësisht me telefon
• Zotërim shumë i mirë i gjuhës italiane
• Aftësi komerciale,
• Disponibilitet full time

Cfare ofrojme:
• Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi;
Paga fikse 550 EURO/NETO + Variabile Bonus mujor deri ne 500 EURO/NETO
• Kurse trajnimi te paguara;
• Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.
• Ambient pune komod me prespektiva shume te larta
• Staf miqesor dhe motivues

Orari: Me kohë të plotë,
Vendi i punës: Bulevardi “Gjergj Fishta”, Qendra Alpas, Tiranë

ju lutemi dërgoni CV tuaj në italisht në adresën e -mail: selezione.albania@auto1.com
Kontakt + 355 67 503 91 22

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center
  • Tel/Mob 0675039122 / 0697097481