Kerkohen 45 Broker / Apertura ne gjuhen Italiane dhe Angleze (HOT LEADS) Paga 500 Euro + 50 Euro FTD 185 views1 application

Job Expired

AR GROUP eshte nje kompani telemarketingu e cila operon ne treg prej 3 vitesh.

Jemi ne kerkim te personave te cilet kane njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze.

Kerkohet:
– Njohuri te mira te gjuhes italiane ose angleze
– Eksperience te meparshme ne forex
– Individe te cilet deshire dhe vullnet per te punuar
– Kandidate te angazhuar per te mesuar njohuri te reja.

Ofrohen:
– Kushte shume te mira pune
– Page baze 500 Euro + 50 Euro per FTD
– Bonuse ditore, javore dhe mujore ne baze te performances
– Hot Leads (Kliente qe regjistrohen ne website)
– Mundesi rritje ne pune dhe karriere.
– Ambjent pune pozitiv
– Trajnim I paguar dhe rritje profesionale ne strukturat e kompanise

Personat e interesuar ju lutem te kontaktoni ne kete numer : 0695106170

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center