Kërkohen 30+ Operator/e Telemarketingu në gjuhën 🇩🇪 GJERMANE, në Bllok ( Bonuse të shumta) ‘FREUNDE BRINGEN FREUNDE”, 25 € 72 views

ZZ GROUP ka një përvojë disavjeçare në tregun shqiptar në fushën e telemarketingut.
Me anë të frymës pozitive të përcjellë nga struktura drejtuese,
është bërë e mundur ngritja e një kulture dhe mjedisi pune të admirueshëm.
Filozofia jonë është tërësisht e orientuar drejt përkujdesjes për zhvillimin e aftësive të punonjësve
duke i ofruar trajnime dhe mirëpritur çdo risi, që të ecim të gjithë sëbashku drejt rrugës së suksesit.

Aktualisht, kërkojmë të punësojmë 
operatorë telemarketingu në gjuhën 
gjermane 
🇩🇪.
Kushtet e punës:

– Paga të kënaqshme dhe konkurruese në treg;
– Kontratë të rregullt në bazë të Kodit të Punës;
– Mundësi trajnimi jashtë shtetit;
– Bonuse motivuese, duke shpërblyer aftësinë tuaj;
– Trajnime me pagesë të plotë.

Kërkesat e punës:

– Dëshirë për punë;
– Aftësi të mira komunikuese;
– Zotërim në nivel mesatar (B2) në një gjuhën, gjermane;
– Bashkëpunim në ekipin e punës;
– Seriozitet në punë;
– Ambicie dhe vendosmëri.

Për më tepër, ju lutem të përcillni Curriculm në adresën e-mail,
zzgroupmail@gmail.com

Zyrat tona ndodhen përballë Fakultetit Juridik.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Dora D´istria, përballë Fakultetit Juridik
  • Tel/Mob +355 69 60 94 444
  • Profili Call Center