Kerkohen 10 Badante / kujdestare per te moshuar, ne Itali, Baza 800 € + akomodimi + ushqimi 141 views1 application

PUNO NE ITALI – 800 EURO + AKOMODIMI DHE USHQIMI I PERFSHIRE

International Group Albania kerkon te punesoje kujdestare per te moshuar ne Itali :
International group Albania eshte nje AGJENCI SHERBIMESH qe ka si mision rekrutimin e personave qe jane te interesuar per te studiuar dhe punuar jashte shtetit perfshire programet e trajnimit profesional.
Objektivi yne eshte te rrise standartet profesionale duke ofruar oferta pune ne sherbime te ndryshme per formimin dhe zhvillimin profesional per te gjitha llojet e punesimit.
International group Albania do te trajtoje te gjithe procesin nga aplikimi deri ne gjetjen e secilit kandidat edhe mbas punesimit te tij ne vendin e punes.

Kerkesat:

Te jete e komunikueshme dhe e sjellshme
Te kete nivel mesatar te gjuhes italiane
Te kete minimalisht arsim te mesem
Te kete deshiren dhe vullnetin per tiu nenshtruar trajtimit profesional
Mosha 35 – 55vjec

Detyrat dhe pergjegjesite :

Te kete fleksibilitet ne punesimin jashte territorit shqiptar
Te kete disponibilitet ne transferimin dhe akomodimin sipas specifikave te punes vakante
Ti nenshtrohet programeve profesionale per asistence sociale paraprakisht ne Shqiperi
Te jete e disponueshme per nje periudhe te gjate punesimi

Dergoni CV tuaj ne adresen e-mail : devisuzuni92@gmail.com
Telefon : +355 682607756
+393333472590

Rruga Nexho Konomi – Tirane
Tek Komplekset Green City

 

More Information

Apply for this job