Kerkohen 10 Agjent Anglisht! 52 views1 application

Kerkohen 10 Agjent Anglisht!

Ofrojme :

  • Kushte shumë të mira pune.
  • Ambient komod pune.
  • Paga shume te mira

Mundësi të mira dhe bonuse të vazhdueshme
* Me eksperience pune

  • Punohet : 10:00 – 19:00

Përgjegjësitë :

  • Të ketë aftësi bindëse.
  • Te kete eksperience pune
  • Te jetë korrekte dhe bashkëpunues.

Email: everplustirane@gmail.com
Tel:0697004447
Adresa: Rruga: “Sami Frasheri” ( Ne bllok)

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center