Kemishari Edes kerkon Punonjese ne kemishari,Hekurosje,Paketim Kemishe dhe Punetore jake dhe doreze 43 views1 application

Kemishari Edes
Me 30 vite eksperience

Kerkon te zgjeroj stafin me:

Punonjese me eksperience ne kemishari
Punetore hekurosje
Punetore paketim kemishe
Punetore jake dhe doreze

Orari i intervistave ose telefonatave nga ora 8 paradite deri ne oren 2 te drekes

Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta ndertesa 58 Tirane

Kontaktoni: 0692699615

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim