KASIERE/SISTEMUESE F/M 78 views

Job Expired

Shoqëria WELL sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, për shkak të zgjerimit të rrjetit të tij drugstore në qytetin e Korçës kërkon të punësojë staf në pozicionin: Kasiere / Sistemuese

Ne ofrojmë:

 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune;
 • Vlerësim sipas performancës;

 

Detyrat

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo hapësirat e caktuara;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, raftet, etj;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kanë nevojë;
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat ai është i interesuar.

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;
 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
 • Fleksibël për punë me turne;

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën well.rekrutime@alkosgroup.al 

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ruga e Serave, Picar, Vore, 1032,
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Sherbime, Tregti, Tregti me shumice