Kasiere- Jumbo QTU dhe TEG 216 views

Job Expired

Pozicioni: Kasiere
Departmenti:
Kasave
Vendodhja:
Jumbo TEG, Jumbo QTU

Permbledhja e Pozicionit: Nje Kasiere eshte pergjegjese per menaxhimin e perditshem te arkes se vet ne perputhje me Vlerat dhe politikat e pergjithshme te kompanise dhe te Grupit . Sigurohet qe gjate procesit te pageses, te jete e sakte, korrekte, te jap informacionin e duhur dhe ne te njejten kohe te ofroje sherbim te jashtezakonshem ndaj secilit klient, te shoqeruar me buzeqeshje dashamiresi dhe sjellje profesionale.

Detyra dhe Pergjegjesi :

 • Mban paster dhe te rregullt Arken dhe ambientin e Arkes si dhe sektorin prane arkave te blerjeve impulsive;
 • Mban Arken te sigurte, e kyc ate kur nuk eshte duke punuar po ashtu edhe ekranin e Programit qe perdoret;
 • Skanon produktet me pergjegjesi pa harruar asnje;
 • Kryen vazhdimisht sistemimin e produkteve ne departamentin e arkes duke zbatuar udhezimet e supervizorit te arkave, merchandiserit ose Menaxherit te Dyqanit;
 • Ben mbushjen e vazhdueshme te sektorit te arkave me produkte kur eshte e nevojshme;
 • Bashkepunon me koleget gjate detyrave operacionale ne dyqan, dhe mban fryme bashkepunuese me departamentet e tjera, supervizorin e arkave , menaxhimin e dyqanit dhe personelin e sigurimit
 • Informon Supervizorin e Arkave dhe menaxherin e dyqanit per cdo problem apo avari teknike, ankese klienti, vizita ne dyqan ose ndodhi te pazakonta ne dyqan.
 • Asiston ne trajnimin e Kasiereve te reja;
 • Kryen me nje sherbim te shkelqyer dhe pa bezdisur/ fajesuar klientin procesin e nderrimit te aprovuar nga menaxheri i dyqanit;
 • Ne perfundim te turnit ben mbylljen e kases dhe dorezimin e lekeve prane arkes qendrore.

Kerkesat:

 • Edukimi: Arsim i larte (Pa obligime shkolle ne vazhdim)
 • Eksperiencat e punes:
 • Te pakten 1 vit pervoje te meparshme te ngjashem ne kete pozicion
 • Kualifikime te tjera:
 • Njohuri te gjuheve te huaja
 • Te njohin dhe perdorin shume mire programet baze te kompjuterit

Aftesi te tjera:

 • Aftesi shume te mira komunikuese jane thelbesore.
 • Aftesi per te operuar me programet baze te kases.

Menyra e aplikimit*:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike hr@jumbo.al


*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona TEG&QTU
 • Tel/Mob +355 686077378/+355 686077378