Kasiere 120 views1 application

Job Expired

MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Kasiere

Qëllimi i Pozicionit: Përgjegjës për të ofruar një shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve duke siguruar një proces pagese të shpejtë dhe të saktë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që afrohet pranë kasave.
 • Kryen të gjitha metodat e pagesave sipas procedurave standarte në përputhje me kërkesën e Klientit.
 • Siguron që të gjitha produktet janë skanuar në mënyrë korrekte dhe kontrollon në monitor përshkrimin, sasinë si dhe çmimin që të përputhen me produktet që skanohen. Për çdo mospërputhje raporton menjëherë tek Kryearkëtari apo Supervizori i Kujdesit ndaj Klientit.
 • Kontrollon të gjitha kutitë e hapura që kalojnë në kasë dhe siguron që produkti është i njëjtë me përshkrimin/kodin e kutisë. Për çdo mospërputhje raporton menjëherë tek Kryearketari.
 • Respekton dhe bashkëpunon me koleget për të krijuar një mjedis të këndshëm pune.
 • Zbaton kodin e veshjes dhe kodin e sjelljes dhe siguron të jetë me uniformë të plotë gjatë gjithë kohës në punë.
 • Zbaton me përpikmëri rregulloren dhe të gjithë procedurat e miratuara.
 • Pranon detyra të tjera siç nevojiten apo kërkohen në çdo kohe për mbarëvajtjen e punës.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:
Të ketë Diplomë Universitare.

Eksperiencë pune: Preferohen eksperiencat e ngjashme të punës.
Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit dhe të jetë entuziast.
 • Të jetë i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitjeje të denjë është kërkesë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese. 

Procedura e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni dokumentet e poshtë-përmendura :
1. CV të detajuar
 
1. Me e-mail:
burimenjerezore@megateksa.com/ ose ne numrin e telefonit 069 60 65 865
2. Duke dërguar me postë në adresën e mëposhtme:

MEGATEK S.A Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tiranë-Durres km 7.
Tirana, Albania

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice