KAPE MUNDËSINË !! APLIKO TANI !! 42 views

Kërkojmë operatorë për gjuhën Spanjolle, Italiane dhe Gjermane.
Eksperienca është avantazh por nuk përbën problem.

Çfarë kërkojmë ?

● Disponibilitet për te punuar me orare të plota,
● Nuk keni probleme të punoni në grup,
● Të jeni energjikë dhe ambiciozë për punën.
● Të jeni zotërues i mirë i gjuhës.

Çfarë ofrojmë ne ?

● Ambient komod,
● Staf professional dhe mbi të gjitha miqësorë,
● Pagë bazë dhe bonuse nga më të lartat në treg,
● Kontratë pune e rregullt dhe në përputhje me ligjin shqipëtar.

Nëse mendoni se i plotësoni kushtet e lartpërmëndura,
ç’po prisni akoma ?!
APLIKONI TANI ! ↓
Recruit.al2021@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Tel/Mob +355 67 693 6279
  • Profili Call Center