Kancelari dhe Tabacco kerkon Shites/e pagesa e kenaqshme+sigurime 165 views

Job Expired

Tabacco shop & Kancelari
Kerkon te punesoje:

•Shites / Shitese

Turni I ( orari 7:00-15:00)
Turni II ( orari 15:00-23:00)
Turni III ( orari 23:00-7:00)

Pagesa e kenaqshme+siguracione

Adresa nr.1 :Vasil Shanto,Tirane
Prane One.
Adresa nr.2 : Rr.Teodor Keko,Astir ,Tirane.

Kontaktoni: 0674438025

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim