Kamez, kerkojme MENAXHER SUPERMARKETI 51 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një rrjet të madh supermarketesh, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SUPERMARKETI

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

– Përgatit planin e punës dhe aktiviteteve të shitjeve;

– Monitoron konkurencën, kushtet e tregut;

– Siguron kënaqësinë e klientëve dhe mbajtjen e marrdhënieve të mira me ta;

–  Të kujdeset për imazhin e kompanise;

 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e Arsimit të lartë

Eksperienca: Minimalisht 2 vite eksperiencë pune e mëparshme në të njëjtin profil. Të avantazhuar kandidatet qe kane punuar ne nje nga supermarketet ne qytetin e Kamzes.

Aftësi:

– Te njohe shume mire zonen e Kamzes (kriter kryesor)

– Te jete fleksibel me oraret. Puna me turne

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

– Të jetë person energjik dhe i motivuar

 

 

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 36 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime