KAMARIERE, pagesa varion 80.000 – 150.000 lekë të reja 74 views

Njoftim për punësim! 👍

Regency Casino Tirana 💫 ofron vende të lira pune në këtë pozicion :

1 – Kamerier/e (F)

Kushtet e punës:

1- Puna është 8 orë në ditë 5 ditë në javë ( dy ditë janë pushim).
2- Ofrohet paga bazë 50.000 lekë të reja nga kompania. Me bakshishe dhe bonuse, pagesa varion 80.000 – 150.000 lekë të reja.
3- Leje vjetore.
4- Uniforma ofrohet nga kompania
5- Puna është me kontratë sipas rregullave të përcaktuar me ligj në kodin e punës.

Kriteret për kandidatet:

1- Mosha 21 deri në 33 vjeçe
2- Të jenë të korrekte dhe të komunikueshme gjatë orarit të punës.
3- Të jenë të afta për të punuar në grup me kolegët dhe eprorët
4- Preferohen të gjata mbi 1.65 cm dhe të paraqitshme.
5- Njohja e gjuhëve të huaja si anglishtja dhe gjuhë të tjera Europiane përbëjnë përparësi në përzgjedhje.

Të interesuarat janë të lutura të dërgojnë cv e tyre në adresën tonë të emailit human_resources@regencycasino.al
ose të paraqiten pranë zyrave tona për të aplikuar tek Taiwani. Cel 0694280628

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Restorante