Kamariere (F) 43 views

Bjorn Bistro & Pizza Gerd kerkon te zgjeroj stafin,
duke ofruar vende pune Kamariere (f)


Me dhe pa eksperiencë te me parshme.

Pagesa duke filluar nga 35.000 lek + sigurimet 1 ditë ne jave pushim kushte shume te mira pune.

Te iteresuarit te kontaktojne ne: 0682202222

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe