Kamariere 106 views

Job Expired

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore e pozicionit të punës “Kamarier/e” konsistojnë në mikëpritjen, ofrimin e shrbimeve dhe ekzekutimin e porosive të klientëve, duke kontribuar në dhënien e kënaqësisë te klientët.

Detyrat dhe përgjegjesitë:

  • Mirëpritja e klientëve, leximi dhe dëgjimi i klientëve për të përcaktuar preferencat e pijeve, dhënia e rekomandimeve dhe marrja e porosive;
  • Përgjegjës në përmbushjen e standardeve të paraqitjes në vendin e tyre të punës;
  • Duhet të jenë në gjendje të përballojnë stresin në volumin e punës si dhe në përbalimin e klientëve me temperament të vështirë;
  • Mirmbajtja e mjediseve të punës në përputhje me rregulloret e sigurisë ushqimore.

Kërkesa të tjera:

  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, ndjenjë përgjegjësie, qasje pozitive dhe profesionale me kolegët dhe klientët;
  • Të ketë aftësi për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta;
  • Të ketë aftësi për të punuar me turne, gjatë fundjavave dhe në festa;
  • Preferohet gjinia femërore;

Eksperienca e Punës: Nuk është domosdoshmëri të paturit eksperienca të ngjashme të mëparëshme të punës.

Aplikimi për pozicionin e punës Kamarier/e:

Punonjësit e interesuar për këtë pozicion pune, duhet të dërgojnë/depozitojnë jetëshkrimin e përditësuar (CV) në adresën e e_mailit: Info@espconsulting.al">Info@espconsulting.al. Afati i dërgimit është brenda datës 15.03.2023.

*Vetem kandidatet e perzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

More Information

  • This job has expired!