Kamarier Restoranti (m/f) 103 views

Job Expired

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Kamarier Restoranti (m/f)

 

Përshkrim i përgjithshëm

Luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA dhe në sigurimin e kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të kenë një paraqitje korrekte dhe pozitive për të gjithë klientët;
 • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
 • Garantojnë një sherbim të shkëlqyer dhe sigurohen që klientët të jenë të kënaqur;
 • Njohës të mirë të menusë;
 • Kontrollojnë ushqimin përpara shërbimit dhe sigurohen që cdo gjë të jetë sipas standarteve;
 • Japin rekomandime e sugjerime për klientët në zgjedhjen menusë;
 • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 • Përgjëgjës për llogaritjen saktë të faturës dhe të pagesës;
 • Në rast të kërkesave të veçanta komunikojnë me menaxherin;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 2 vjet në këtë profil;
 • Diplomë në Hoteleri-Turizëm përbën avantazh;
 • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 • Ruajtja e standardeve të larta të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Shënim: Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Sarandë ose zonat përreth;

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

 Tel. 686082912

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 15 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem