Kamarier/e per ne Restorant 280 views

Eagle Heads Group’s mission is to create vertically integrated consumer brands that deliver happiness across the globe.
From our headquarters in Tirana, our multi-disciplinary international team of innovators leverages technology and behavioral science to design amazing customer experience.

Eagle Heads Group kerkon te punesoje Kamarier/e

Detyrat e pozicionit:

 • Mirëpret klientët kur mbërrijnë në një restorant
 • Prezanton klientët me menunë
 • Kalon porositë e klientëve stafit të kuzhinës për t’u përgatitur
 • Përgjigjet pyetjeve në lidhje me artikujt e menysë, përbërësit etj
 • Përgatit faturat dhe merr pagesat ne para, kartë krediti etj
 • Heq enët, gotat dhe sendet e përdorura nga tavolina

  Kriteret
 • Eksperiencë të mëparshme si kamarier/e
 • Të jetë njohës/e e gjuhës angleze
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Fleksibilitet në punën me turne

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni ose duke telefonuar ne numrin +355697037770 .
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per fazat e metejshme te procesit te rekrutimit.

Apply for this job Apply via Facebook